Återbesök

I fredags var jag på återbesök hos specialisten. Proverna var inte bra så jag får inte öka medicineringen som planerat. Ska istället stå kvar på 20 mg/dag och komba med blodfettssänkande + Bukljusbehandling. Illamåendet kommer och går, har haft 2 veckor med jobbiga flåsor i munnen, men de har gett sig. Nu är det istället klåda och blemmor i ansiktet. Men PPP:n har blivit mycket bättre, så jag har stor tolerans med biverkningarna. Är så skönt att kunna gå och att kunna använda händerna utan att fotsulor och handflator o fingrar spricker och blöder.

Idag har jag fått 2:a BUK:en och fick öka från 5 till 10 sekunder! Snacka om starka strålar...

Wildas mage är fortfarande till o från i olag. Christian föreslog att ha munkorg på henne ute, eftersom hon äter allt hon hittar och älskar att tugga i sig snö och strax efter så kräks hon. Men avföringen är bra så det kan knappast vara fodret. Så vi tog en shoppingrunda ihop idag. Djurens Center jämfört med Grizzly, vilken skillnad i pris! Samma munkorg var 100 kr billigare på Djurens Center.

Men vi hittade ingen som satt bra på henne. Istället köpte jag Aptuspulver, probiotika med mjölksyrekultur. Hoppas det har effekt. Hon verkar inte må nå't dåligt av kräkningarna. Far som en tok ute i snön, alltid lycklig och glad, busar, kampar och äter med god aptit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0