Slö söndag

Säga vad man vill om vädret, det är iallafall omväxlande ;) i förrgår höstbus, igår fint, idag regn/fint/stormskurar o fint igen...

Igår var jag hos Marianne och gosade med valparna. De var 8 veckor igår så snart börjar de lämna Fingerboda en efter en. De är riktigt frimodiga nu och sociala. Blir nog härliga hundar allihop! Fick klippöva på Elfie medan Marianne tittade på travet.

 

Så idag när det regnade och var långtråkigt kom saxen fram och Wilda fick sig en duvning. Vet inte om Marianne skulle skratta eller gråta om hon såg henne nu. Som tur är har hon en sju helsikes pälsväxt så den hinner nog sätta sig innan Askersundsutställningen om 2 veckor. Så det går att klippafram vinklar etc. Marianne får hjälpa mig ett par dagar innan den 15:e. Tänkte ju att det skulle gå lika bra där som det gjorde på Örebro BK.

Har blivit dåligt med träning sista månaden. Wilda har haft kennelhosta och hosta/spytt slem om hon ansträngt sig. Därför har vi avstått sök och spårträning. Lydnaden skulle hon förstås orka, men Beth håller på och flyttar så hon har inte tid. Är inte lika roligt att åka och köra lydnad själv.

Men kanske skulle ta mig i kragen och göra det imorgon?

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej hej...

Såg precis den här videon på en morgontrött hund :)

http://video.se.msn.com/watch/video/not-a-morning-dog/1jjsfctw6

Kram

2010-08-01 @ 22:05:28
URL: http://myzjojo.blogg.se/
Postat av: Anna m. Isak & Elvis

Hej Pia,och välkommen till bloggvärlden =) Härlig vandring på Brommö att läsa om - det såg mycket vacker ut!Hörs och ses!Anna

2010-08-02 @ 06:26:26
URL: http://bouvier.doggyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0