... fortsättning på fotona från Brömmö.

Blev avbruten i förra inlägget så det blev bara 2 kort där. Här kommer resten!




Första etappen har inletts. Det var varmt att gå och packningen tung, så bad hägrade när vi skulle vara framme i Rukehamn. Wilda var klövjad o bar maten.



Första dagens första bad när vi stannade vid Rukehamn



I närheten låg det båtar och en del tält fanns redan. Så vi bestämde oss för att fortsätta gå ett tag till. Vi hittade så småningom en annan vik, fick upp tältet o började samla bränsle till elden. Då blev vi invaderade av stora spyflugor. De kröp över allt, hundarna blev tokiga o vi med.

Så ner med tältet igen, på med packningen och så gick vi - igen.



När vi ganska sent äntligen var framme vi "Store Vite Sand" så skyndade vi oss upp med tältet o tände en eld. Snart skulle det vara mörkt. Men kolla vyn... varför ska man åka till kanarieöarna?





Djuren utfodrades, vi grillade korv, och sen kröp vi in i tältet. Wilda var lite orolig i början o morrade dovt åt alla konstiga ljud utanför. Tindra var så trött efter all vandring under dagen, så hon snarkade innan jag hunnit krypa ner i ryggsäcken!
(Öhhh ? nu var jag visst trött jag oxå... sovsäcken menade jag förstås. Tack Johanna för kommentaren!)

Nästa dag var strålande, vi badade och slogs mot mängder av bromsar o mygg, plockade massor av fästingar, kokade nudlar på stormköket och tog en dagstur på eftermiddagen till Rövar'n och Rövarsand.



Hundarna badar och rullar sig sen i sanden! Snyggt att få in de hundarna i tältet eller hur?










Andra kvällen började det regna så det var bara att krypa in i tälten och njuta av utsikten.






Pulvermos i regnet!



3:e dagen blev BLÖT! Vi vaknade i ösregn, skakade nyponpulver i renat sjövatten till frukost, packade ihop allt i tältet, ut med hundarna i regnet och rev tältet. Drygt 2 timmars vandring i ihärdigt ösregn och när vi kom fram hade vi missat färjan med 20 minuter...

Så där satt vi i lersörjan och väntade, nästa färja skulle gå om 3 timmar. När vi så äntligen var tillbaka i stugan på fastlandet, sken solen och vi kunde vräka ut allt på tork. Hundarna slocknade direkt och nu efter, 4 dagar hemma, så är de fortfarande trötta!

Men kul hade vi !!!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Haha sov du i en ryggsäck?! Det missade jag :P

"...så hon snarkade innan jag hunnit krypa ner i ryggsäcken!"



Var en riktigt mysig tur vi hadde :)

Puss

2010-07-29 @ 10:16:43
URL: http://myzjojo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0