Uppgrävda rabatter och rallylydnad...

Igår hade vi mäklarens fotograf här och j..lar vad jag har städat. Det sista var att torka golven innan han kom och hundarna skickades ut i trädgården. Han fotade ett rum i taget och jag sprang runt och flyttade grejer enligt hans anvisningar. När det var klart och jag öppnade dörren stod en brunstrimmig Bouviertik vid namn Wilda och såg väldigt nöjd ut...

Hon hade hjälpt matte lite i trädgården under tiden, och grävt upp samtliga rabatter!! Så nu är gräsmattan toppdressad med ny jord och alla vårlökar upptagna :(  Hmmm vad kallar man sin hund efter det - Älskad Skithund !?!

På kvällen var vi iväg på Rallylydnad. En tjej i "Örebro Hundpromenad" tävlar i det och byggde 2 banor så vi andra skulle få pröva. Det var inga nyheter för oss men hundarna fick nå´t att göra efter en tråkig dag. Tindra tycker allt är kul som kan ge godis :) och Wilda tyckte första banan var kul, men tröttnade på den andra.

Idag är jag hur seg som helst efter all städning och värk både här o där. Blir en lugn dag och sedan telefonmöte ikväll i Bouvierklubben.

Resten av veckan är bokad. Lydnadsträning på Hallsbergsklubben torsd. f.m. Måste ut till Marianne en dag och få finish på Wilda inför utställningen i Västerås på söndag.

Kommentarer
Postat av: Anna

Ha ha ha ... grävare va de ja... Där fick du för att hon va tvungen att gå ut :-) Hur gick det med fotografen? Blev bilderna bra??Ha det bra så ses vi snart... Kram

2011-04-13 @ 21:42:26
URL: http://tellaksa.blogspot.com
Postat av: Johanna

Påsk kramar till dig med :-) Hoppas du tittar in här och ser dom bara :-P

2011-04-24 @ 13:19:26
URL: http://myzjojo.blogg.se/
Postat av: Johanna

Påsk kramar till dig med :-) Hoppas du tittar in här och ser dom bara :-P

2011-04-24 @ 13:20:21
URL: http://myzjojo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0