Måndag kväll efter en skön helg i Mariestad!

Sitter här med Hundsport och funderar på vilka utställningar som är aktuella att anmäla oss till. Blir först o främst internationella i Västerås och nationella i Lidköping. Vacklar mellan Norrköping och Vänersborg eftersom de är samma helg... Var hos Marianne och klippte Wilda förra veckan. Blev riktigt nöjd :)



Fast bilden är väl inte så bra ... tagen i carporten efter en promenad i regn o rusk ...
Var i skogen förut och fotade. Wilda fick syn på något spännande och "frös" fast i en riktig utställningspose (förutom svansen) och det fotot blev riktigt bra!



Innan hon klipptes var hon långhårig som en Briard. Jag satte uppe luggen med hårspänne och hon är riktigt söt då när man ser hennes ögon :)




Igår missade vi söndagspromenaden runt Karlslund eftersom jag och hundarna har varit i Mariestad över helgen. I fredags tog Johanna o jag en liten skogstur och hundarna stormade runt bland alla härliga dofter. Det var barmark där nere och det har de väl nästan glömt hur det är efter all snö vi haft hemma i Örebro ända sen början på november :)

Blev så sugen på att lägga spår, men tiden räckte inte till det den här helgen...

Lördag förmiddag var vi först iväg och köpte STOR påse smågodis eftersom vi skulle till pappa på e.m. Han har fyllt år men ville absolut inte ha någon present, men han är en riktig godisråtta så det uppskattades! Sen köpte vi blommor och var uppe vid kyrkogården. Mamma skulle ha fyllt 70 år förra tisdagen :(

Syrran med familj kom också till pappa förstås och efter smörgåstårta kikade vi lite på gamla kort. Jag lånade med 2 album hem för att scanna in till en av grupperna jag är med i på Facebook, Mariestadarna.
Pappa har en stor skatt med gamla foton men det mesta ligger på Dia. Nu har vi bestämt att ta en diabildshelg framöver. Och köpa in en enhet som går att koppla till datorn för att lägga över dia till digitala bilder. Vore jättekul att få alla gamla foton från när man var liten.

Idag tog vi en tur i Sommarro och även om Mariestads barmark var uppskattad i helgen, så hade vi det riktigt mysigt i all snö i skogen här hemma...

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0