Sälja hus och veterinärbesök!

Wilda har haft problem med magen :( Det är återkommande, startar med förstoppning, övergår i häftiga kräkningar, all mat kommer upp och till slut behåller hon inte vatten heller.
Fanns ingen veterinärtid att få på 1½ vecka i Örebro ! så jag åkte ner till Sellvens djurstation i Fjugesta. Underbar veterinär och fina lokaler och en mycket noggrann undersökning.

Visade egentligen inte på någonting annat än att hon nu var på väg att bli uttorkad. Inga parasiter eller infektion eller stopp i tarmen. Hon fick en kontrastlösning som ska sprutas oralt 2 ggr/dag och som ska ligga som en skyddande film i tarmsystemet och så får hon ett veterinärfoder uppdelat på 5 ggr om dagen.

2 dagar har gått och hon behåller maten och har fått igång magen. Lite trött och vill gärna vara nära :) men pigg o glad ändå!! Skööööönt ...
Hon strosar omkring som tjuren Ferdinand och luktar på blommorna :)))


 
Har annars haft fullt upp med städning, tippen, lånat förråd av snälla Christian och kört dit massa grejer, inför husvisning. Men inga spekulanter :(((
Skulle haft andra visningen idag med föranmälan, men inget har ringt mäklaren så det blir inställt. Slipper iallafall städa hmmm ... men det är väl själva faan att det ska vara svårt att sälja just när vi ska?

Imorgon ska jag iväg i ottan och vara figurant på en mentalbeskrivning på Frövi brukshundklubb. 6 Bouvierer, 1 Berner Sennen och en Lancer är anmälda.

På lördag skulle jag egentligen till Katrineholms brukshundklubb och ställa Wilda, men jag lämnar återbud. Vill att hon ska hinna återhämta sig eftersom vi snart ska iväg på Bruksläger med Bouvierklubben!! Ska bli så himla kul att bara tänka hund i flera dagar :) och i år är vi rekordmånga som anmält !!!


Kommentarer
Postat av: mona

Så skönt att Wilda är på bättringsvägen !

2011-05-19 @ 15:41:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0